15 Eylül 2015 Salı

Lipoderm Plus Kuru Ve Çok Kuru Ciltler İçin Nemlendirici Losyon

   Herkese yeniden merhaba! Bugün başlıktan da anlayabileceğiniz üzere yoğun bir nemlendiriciden bahsedeceğim. Ürünün yağlı ciltler için bir versiyonu da bulunuyor.

Yapısı
   Yoğun ve kolayca emilen, cilde ağırlık yapmayan bir yapısı var. Cildi yumuşacık yapıyor :) Parfüm içermemekle birlikte güzel bir krem kokusu var. Bir  pompası büyük bir alanı nemlendirmeye yetiyor.
   Ürün hemen makyaj masamın baş köşesine yerleşti :)

Nereden Edinebilirsiniz?
   Bu ürünü bir güzellik merkezinden edindim.  Bunun dışında internet sitelerinde de satılıyor. Orijinal ürün satmak konusunda güvendiğiniz sitelerden temin edebilirsiniz :) Doktor tavsiyesi üzerine de verilen bir ürün.
Kullanım
   Bu ürün doktor tavsiyesi üzerine de verilen bir ürün. Aksi önerilmediği sürece günde iki kere sabah ve akşam kullanılıyor. Kullanmadan önce çalkalamanız gerekiyor. Bunun dışında ürün lazer epilasyon sonrası da kullanılıyor. Ben bu amaçla edindim. Bu konuda ayrıntı isterseniz yorumlardan ve mail adresimden ulaşabilir, sorularınızı sorabilirsiniz :)
İçerik
  *Üre %4
   Üre vücut tarafından üretilir yani doğal yollarla vücudumuzda bulunur. Bu nedenle uygulama yaptığınızda herhangi bir toksik etki yaratmaz. Su tutma yeteneğinden dolayı da cildin esneklik ve yumuşaklığını artırır.
  *Hyaluronik Asit
   Yoğun şekilde humektan içerir. Bu cildinize nem veren maddedir. Ayrıca yaşlanma karşıtıdır. Derinin nemini geri kazanmasına yardım eder.
  *Lipid
   Yağ asididir. Nemlendirmeye yardımcıdır.

***BOYAR MADDE VE PARABEN İÇERMEZ***
İçindekiler

Umarım sizin için yeterli ve yararlı bir yazı olmuştur :) Blogumu izlemeyi, instagram sayfama göz atmayı ve takip etmeyi unutmayın. Bir sonraki yayında görüşmek üzere, hoşçakalın... <3



    

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder